φρούτα λαχανικά

ΓΚΟΓΚΟΤΣΗΣ

ποιότητα – ποικιλία – εξυπηρέτηση

Ποιοι Είμαστε

Το gofm.gr είναι η εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης που σας προσφέρει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, από το 1997.

Η ποιότητα η ποικιλία των προϊόντων και εξυπηρέτηση είναι για εμάς αξίες αδιαπραγμάτευτες, ώστε να είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας όταν αυτά βρίσκονται στο τραπέζι σας. Η προέλευση των προϊόντων μας πηγάζει από τη συνεργασία μας με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Το κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, μέσω της ποιότητας των προϊόντων μας αλλά και της εξυπηρέτησης που προσφέρουμε, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους. Αν υπάρχει κάτι που μας κάνει να συνεχίζουμε να θελουμε να γινόμαστε καλύτεροι είναι η δική σας εμπιστοσύνη και αγάπη.

Πλέον, ερχόμαστε κοντά σας με ένα μόνο κλικ και με το ίδιο χαμόγελο που σας εξυπηρετούμε τόσα χρόνια. Με τη δημιουργία του νέου ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συνδυάζουμε την γνώση και την εμπειρία με την διάθεση της νέας γενιάς για εξέλιξη. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των καταναλωτών που κάνουν τις αγορές τους μέσω web, με την παράδοση φρέσκων προϊόντων στην πόρτα σας με ένα κλικ ώστε να έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να μας γνωρίσετε.

Το φυσικό μας κατάστημα έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2018 στα πεδία εφαρμογής Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο Φρούτων και Λαχανικών και Λιανικό Εμπόριο Ξηρών Καρπών και Ειδών Παντοπωλείου